Announcement

Collapse
No announcement yet.

getting strange exceptions

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • getting strange exceptions

    Hello,

    Yesterday visual studio 2015 started giving below exceptions while debugging project. I don't know why. Do you think I changed some settings in VS? I am not calling any references of these assemblies.

    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.Analytics' or one of its dependencies
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.Kinect' or one of its dependencies
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.Networking' or one of its dependencies
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.Spine' or one of its dependencies
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.TiledMap' or one of its dependencies
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.Social' or one of its dependencies
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.OculusRift' or one of its dependencies
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.LeapMotion' or one of its dependencies
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.Cardboard' or one of its dependencies
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.Vuforia' or one of its dependencies
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.HoloLens' or one of its dependencies

    Thanks

  • #2
    Looks like you are missing the WaveEngine.Extensions package (if I recall correctly). Check your NuGet settings and if it can't be fixed try reinstalling. Do you have any other VS versions installed?

    Comment


    • #3
      Thanks guachitonico , I don't have another VS version installed, just have 2015. Now I just updated WaveEngine library references from 2.2 to 2.3 in VS nuget manager. I get this error now: I messed up with the libraries I guess

      System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WaveEngine.Farseer, Version=3.3.6009.18307, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies.

      Comment


      • #4
        I guess Clean Solution solved the problem. I no longer see the exception. Thanks again

        Comment


        • #5
          No problem. My libraries were also messed up. It's often caused by engine updates, among other stuff. If you need anything else feel free to ask.

          Comment

          Working...
          X